Márlex Kft.
Cégünk fő tevékenységi köre: Műanyagól készült virágtartó edények gyártása.
Termékeink: Virágcserép, Alátét,  Balkonláda, Balkonláda alátét, Függesztett virágcserepek,
Fali virágcserepek, Virágtartók, Kaspók, ültető cserepek, vödör, orchidea kaspó, oázistál.
Egyszerű, gyors, biztonságos regisztráció, és már vásárolhat is, közvetlenül a gyártótól!
szechenyi 2020

hasznalati feltetelek

A Márlex Kft. Webáruházának használata során Ön felelős a regisztráció során Ön által választott felhasználónév és jelszó bizalmas kezeléséért, felelős a számítógépéhez való hozzáférés korlátozásáért, továbbá Ön elfogadja, hogy felelős minden olyan tevékenységért, amely az Ön felhasználónevének és jelszavának használatával a Márlex Kft.Webáruházában bekövetkezik. A Márlex Kft. gyermekek részére nem árusítja térmékeit. Ha Ön még nem töltötte be 18. életévét, ne regisztráljon Webáruházunkban! Amennyiben már regisztrált, kérjük jelezze nekünk, hogy adatait törölhessük. Javasoljuk, hogy kérje meg szüleit vagy gondviselőjét, hogy lépjen velünk kapcsolatba. A Márlex Kft. fenntartja a jogot, hogy felhasználónevet töröljön, vagy használatát felfüggessze, különösen, ha a regisztráció során megadott adatok valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, vagy amennyiben a jelen használati feltételek megsértése vélelmezhető. Amennyiben Ön a regisztráció során bolt azonosítót ad meg, hozzájárul, hogy a boltot üzemeltető munkatársunk az Ön nevét és email címét megismerhesse, továbbá, hogy Önnel - vásárlói elégedettségének felmérése illetve további kedvezményes vásárlási lehetőségek és akciók közlése céljából - emailben kapcsolatba lépjen.
 
A Márlex Kft. a legnagyobb elvárható gondossággal jár el a termék információk megadása során, ugyanakkor nem garantálja, hogy minden termékinformáció hibamentes, pontos, teljes és aktuális. A Márlex Kft. fenntartja a jogot a termékre vonatkozó információk megváltoztatására.
 
A Márlex Kft. Webáruházában a termékek és szolgáltatások feltüntetett ára tartalmazza az ÁFA-t. A Márlex Kft. fenntartja magának a jogot, hogy megrendelés teljesítését felfüggessze, vagy a megrendelést törölje. A megrendelés visszavonását Ön a 20/9339 996-os telefonszámon kezdeményezheti. A Márlex Kft. Webáráházában a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogad el. Termékeinket a magyar posta MPL üzletága jutatja el ünhöz utánvét fizetés keretében, vagy bővebb információ a szállítási feltételek menüben.

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres